Select Page

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle almindelige spørgsmål
om UnfairFashion

Hvordan laver du en moderigtig garderobe?
Når du skal lave en moderigtig garderobe, kan det hurtigt blive en dyr affære. Derfor handler det mere om at opbygge en solid basisgarderobe, som du så kan krydre med et par af sæsonens mest fremtrædende mode accessoires eller tøjstykker, der kan bruges sammen med et du allerede har og får det til at ramme tidens modebillede.
Er mode vigtig for studerende?
Mode er individuelt og derfor kan det være meget forskelligt fra person til person, hvor stor en rolle, det spiller. Men fordi mange studerende endnu ikke har børn og bruger rigtig meget tid sammen – både i skolen og i byen, så spiller mode måske generelt en større rolle blandt de studerende end dem, på arbejdsmarkedet.
Er mode vigtig for mænd?
Ja. I lige så høj grad som for kvinder. Det er stadig individuelt og meget forskelligt, men rigtig mange mænd går op i mode med samme entusiasme og overbevisning som modeinteresserede kvinder. I dag er det også mere anerkendt, end det har været i mange år. Mænd må gerne stå ved deres interesse og viden om mode, det er på mode.
Hvad er det mest populære dametøjsmærke?
Alt efter, om der er tale om highstreet eller haute couture, så er der forskellige mærker, der altid er moderne. De dyre mærker med logoer, der koster mere end selve produkterne er altid populære og her er LVT, Gucci og Chanel især altid på mode. Når det kommer til highstreet, så er især svenske H&M populær og hurtig med den nyeste mode til venlige priser.
0/50 ratings