Select Page

Hvad enten du interesserer dig for mode eller ej, så er det rart at se ordentlig ud. Er du en af dem, der er pænt ligeglad med, hvad der foregår på podierne i Milano og Paris, så er du ikke alene – men det betyder ikke, at du behøver at tilbringe hele dagen i joggingbukser og klipklappere, for med et par simple indkøb kan du opbygge en solid basisgarderobe, der sørger for, at du ser godt ud hver dag – lige meget, om du lukker øjnene og trækker tøjet ned far hylderne i blinde.

Hold dig til det klassiske

Er du ikke stiv i mode, så handler det om at tænke simpelt og klassisk. Det behøver nemlig ikke at være hverken omfattende, overvældende eller tidskrævende at skabe en god og klassisk basisgarderobe til både hverdag og fest. Faktisk kan du nøjes med en håndfuld ting for at være dækket rigtig grundigt ind. Det drejer sig om:

  • Jeans
  • Basisbluser/tees
  • Habitjakke/sportsjakke
  • Pæne bukser
  • Skjorte

Er du ikke den store balløve og kræver jobbet ikke formel påklædning, så kan du vælge at udelade de pæne bukser og skjorten.

Kvalitet frem for kvantitet

Når du skal skabe din basisgarderobe, så er det vigtigt, at du fokuserer på at finde få, men gode modeller, der passer til din krop og gør, at du føler dig godt tilpas.

Vælg gode modeller og er du i tvivl, så hold dig til to farver af den samme model – både i bukser og overdele. Det er en god ide at søge vejledning fra personalet i den butik du handler i, for de kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige – og det er ikke altid det du tror. Har du først styr på basisgarderoben bliver det meget let at klæde dig på hver morgen – givet du husker at skille dig af med de gamle klude.

0/50 ratings