Select Page

Er det første gang du eller familien skal have kæledyr er der mange ting der skal anskaffes, det afhænger også af hvilket dyr i ønsker. Er det en kat, hund eller hest, så har Canem alt hvad du skal bruge. Kæledyrene er en del af familien, og de skal have det godt.

Ting til katten – trygt og godt

Alt det praktiske man behøver når du skal have eller har kat, er kattebakke, spiseskåle, en kattelem hvis du bor i hus. Katten er sin egen og den finder sine særlige steder, når den skal hvile. Mange katteejere vil gerne at katten har sit eget sted at sove. Vi har på https://canem.dk, et stort udvalg af katte senge. Inden du køber en katte seng, skal du holde øje med hvor din kat gerne vil sove eller kan lide at opholde sig. Oftest er det bestemte steder i en papkasse, huler med puder eller måske på en bestemt pude. På Canem kan du finde en katte seng der svare til det din kat søger i hjemmet.

Udstyr til pleje af kæledyr

Hvis du har en langhåret kat, der kræver pleje og vask skal du naturligvis også have udstyr dertil. Her findes der specielle kartebørster og med et lag gummi, der beskytter hårbunden når du reder katten. Canem har også katte legetøj, og når katten har brug for at kradse med dens klør eller vil ligge på en udkigspost, er det en god idé at anskaffe sig et kradse træ, så den ikke kradser og ødelægger dine møbler.