Select Page

Når en familie skal have en hund, om det er den første eller nummer 2, er det ikke ligegyldigt hvilken hund man vælger. Hunderacer kan være meget forskellige, og har forskellige personlige træk. Nogle hunde er ikke de bedste at have i en familie, mens andre er det vi kalder familiehunde. En familie skal jo helst have det man kalder en familiehund, eller i hvert fald en hund der egner sig til familielivet.

Den franske bulldog er den perfekte hund til en familie

Når man sidder og kigger efter hund, kan det være svært lige at overskue det. Der er jo så mange, så her kommer et bud på en hund, der kunne være god at vælge som familiehund. Det er nemlig de franske bulldogs. Dette er en sød og kærlig race, der har brug for en kærlig familie. Hunden er aktiv, og når man er en familie, er der jo flere til at gå ture med den. Derfor burde det ikke være det store problem.

Den franske bulldog er nem at opdrage fra hvalp af, men kan godt blive sværere, når den bliver ældre. Dette er fordi netop denne hund, ikke er vild med at blive skældt ud på. Derfor skal man være forsigtig. Men den franske bulldog er et ret så populært valg blandt mange familie, og det er bare fordi den er sød kærlig. Det er altid godt at læse om den specifikke race af hund. Selvom hunden selv har egen personlighed, vil en hund af bestemt race, ofte opføre sig som den er beskrevet.

Kvaliteter en familiehund skal have

Der er mange kvaliteter en familiehund skal have, eller i hvert fald kan have. En familie består jo ofte af børn, derfor skal hunden helst være god med børn. De må gerne være legesyge og aktive, men det skal ikke blive for voldsomt, da alle jo gerne vil passe på deres børn. Hunden skal kunne lide at være omkring mange mennesker, som det netop er i en familie. Men det handler jo også om, hvad man som familie er interesseret i. Det kan være forskelligt.

I sidste ende er det vigtigt at kigge på opdragelse. Nogle hunde er nemme at opdrage mens andre ikke er. Hvis man vælger en hund, der er svær at opdrage, skal man altså også kunne opdrage hunden på den rette måde. Hunde er kun så gode, som de er blevet opdraget.