Select Page

Hvis du gerne vil gå mere op i mode og tøj, men måske har svært ved at finde ud af, hvilke situationer forskellige outfits er passende i, så kan du finde hjælp her.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du finder din personlige stil, samt hvordan du justerer den til forskellige sammenkomster.

Mode og stil er en refleksion af din personlighed

Din stil skal gerne kommunikere, hvem du er til andre mennesker. Det første de ved om dig kommer fra det førstehåndstryk, som sker ved første møde – og som regel er de fleste konklusioner baseret på udseende.

Du kan altså sende en besked til folk om, hvem du er, helt uden at sige noget. Det gør du ved at inkorporere din personlighed i dine outfits. Måske er du en meget feminin person, så giver det mening at gå i pastelfarver, formsyet tøj og bære meget pynt (fx smykker eller hårpynt).

2 festsituationer, og hvad du skal tage på

Når man skal til fest, så er det ikke kun festudstyr, der skal være styr på, men også de rigtige outfits. Mangler du inspiration? Så læs med nedenfor.

1. Til brylluppet? Her skal du matche temaet

Til brylluppet skal du selvfølgelig stadig drage inspiration fra din egen personlighed, når du deltager i festlighederne.

Dog er det et andet pars specielle dag, så det er god kutyme at holde sig til temaet. Du kan dog nemt inddrage din personlighed ved valget af facon på tøjet, smykker, osv.

2. Fødselsdagsfest med vennerne?

Til festen med vennerne kan du sagtens trække de mere vilde versioner af din personlighed frem. Her er det okay at eksperimentere og måske være lidt mere fremme i skoene, end du normalt er.

Prøv nogle ting af som du måske ikke tør til hverdag! Hvem ved, måske kommer du til at lære dig selv og dine præferencer bedre at kende.

Dit outfit skal altid give dig selvsikkerhed

Uanset begivenheden, så er det vigtigste, at du er tilpas i dit outfit. Din charme og karisma vil helt klart skinne bedre igennem, hvis du føler dig selvsikker i dit outfit.