Select Page

Er du en af de mange, der lige nu leder efter en god hund, der kan udgøre det ekstra medlem i familien? Så er du ikke alene. Der er nemlig for tiden rigtig mange, der går rundt med den samme tanke. For selvom mange af os gennemlever en meget travl hverdag, så er der stadig masser af tid og kærlighed at dele ud af – og hvorfor ikke lade de egenskaber tilfalde en sød familiehund?

For dig handler det således bare om at finde frem til den helt rette hund. Og her er der især én ting, du bør have fokus på – racen.

En hunderace der passer perfekt i børnefamilien

Det er nemlig vigtigt at finde frem til en hund, der humørmæssigt passer ind i familien. Og derfor er det vigtigt, at du er grundig i dette valg. 

Der er flere gode racer at vælge mellem, men især én kan være den helt perfekte for dig. Her er der tale om en Cavalier King Charles Spaniel. Denne har nemlig en god størrelse, der passer ind i enhver familie med mindre børn lige såvel, som den er både blød, sød og loyal.

Derfor bør du vælge en Cavalier King Charles Spaniel

Når der er tale om en Cavalier King Charles Spaniel, er det en hund, der er både aktiv, livsglad og tillidsfuld. Derfor er den god med andre dyr, hvorfor du sagtens kan føje den til din familie, selvom I måske i forvejen har små pelsede venner i hjemmet, men den er også god mod mennesker – også fremmede mennesker. 

Derfor er det en meget tillidsfuld hund, der straks skaber omsorg omkring sig. Og med sin nysgerrighed udstråler den altid masser af liv og glæde. Derfor er den altid klar på en god gåtur lige såvel, som det også betyder, at den sætter pris på at få masser af opmærksomhed.

Og så er den også let at kende. For selvom der her er tale om en mindre hund, så er den meget sød at kigge på med sin bølgede, røde pels.

Læs meget mere om racen online

Er det noget, du synes, der lyder som værende en god ide med en Cavalier King Charles Spaniel? Så klik her og læs mere om racen og alt det, som du skal være opmærksom på i forbindelse med investeringen af den.