Select Page

Du har garanteret oplevet at stå foran skabet og kigge på alt dit tøj uden at føle, at du har noget at tage på. Det sker næsten altid, når man skal noget vigtigt, hvor man gerne vil have det rigtige tøj på til anledningen. Det kan være svært at lære at finde tøj til enhver lejlighed, men her kan du læse mere om tips og tricks til, hvordan du undgår din næste tøjkrise. 

kvinde som skal vælge tøj

Invester i gode basis stykker 

Der er noget tøj, som man aldrig kan gå galt i byen med. Et par jeans som sidder perfekt og en klassisk hvid skjorte i den rette pasform kan bruges i næsten alle situationer. Hvis du investerer i gode basics til din garderobe, som sidder godt, vil du aldrig komme i tøjkrise igen. Når du er på udkig efter nye basis stykker til din garderobe, kan det være en god ide at investere i noget, som er lavet i ordentlig kvalitet. Basisstykkerne er noget, som du typisk vil komme til at bruge meget. Hvis du investerer i noget af ordentlig kvalitet, vil det se flot ud i længere tid.

Få mere troværdighed gennem dit tøj 

At kunne passe til en dresscode kan gøre dig mere troværdig blandt de andre gæster. Ens udseende og udstråling spiller en kæmpe rolle for, hvordan folk opfatter en. Det er også, hvorfor tøj spiller en stor rolle. Hvis du dukker op til et vigtigt møde iført joggingtøj, vil du muligvis opleve, at du ikke har samme troværdighed. Hvis du i stedet dukker op i en nystrøget skjorte, vil folk nemmere to på, at du ved, hvornår blev elektricitet opfundet.

kvinder som går sammen i en gruppe

Forstå dresscoden 

Hvis du gerne vil kunne undgå at være i tvivl om, hvad du skal tage på til et arrangement, er det en god ide at lære at tolke dresscodes. Det er langt fra alting, som har en fast dresscode, men du vil tit opleve, at der er en fælles konsensus om, hvad man tager på. Hvis du skal til konference, lave et vigtigt oplæg eller til et møde, er business casual vejen frem. Det er pænt uden at være for formelt. Business casual er nemt at tilpasse din egen personlige stil, da det er en bred dresscode. Business casual strækker sig helt fra poloer til simple kjoler. Du kan også sagtens tilpasse dem til vejret ved at vælge nederdel eller en sweater. Det vigtigste er, at dit tøj er simpelt men flot.