Select Page

Hvis du overvejer at få en Jack Russell Terrier, så er det helt essentielt, at du kender noget til den. Det er vigtigt, at man ved noget om det kæledyr, man vælger at anskaffe sig, så man kan give den, den rette træning, og hvad den ellers kunne have brug for. Her kan du læse lidt mere om en Jack Russell Terrier. Måske du finder ud af, at den passer perfekt til dig.

Brug for træning og opdragelse

En Jack Russell Terrier er en meget intelligent hund, der har brug for jævnlig træning og opdragelse – lige fra hvalp af. En Jack Russell Terrier har behov for at få stimuleret sin hjerne, og du skal derfor forberede dig på, at du skal have tid til at lege med den og udfordre den. Det er også vigtigt, at hunden får en del fysisk motion. Den har brug for daglige gåture, og her er der ikke noget, der hedder dårligt vejr. Hunden skal også lege i et højt aktivitetsniveau nogle gange, så den virkelig får brændt sit krudt af.

En Jack Russell Terrier fryser om vinteren

En Jack Russell Terrier har ikke særlig meget underuld i pelsen. Derfor kan den godt komme til at fryse, når det er koldt udenfor. Det ville derfor være hensigtsmæssigt, hvis du kunne afskaffe dig en hundefrakke, som den kan bruge om vinteren.

En stædig hunderace

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at en Jack Russell Terrier er en stædig hunderace. Du kan se mere her, hvis du gerne vil vide mere om hunderacen. Det er vigtigt, at din hund fra start af bliver klar over, hvad der er tilladt og forbudt. Hvis du pludselig skal regulere i, hvad den må, så kan det være svært, hvis den først har vænnet sig til det.