Select Page

Der er ikke meget i livet, der giver så meget glæde som at tilføje et ekstra medlem til familien. Og nej, her hentydes der ikke til et lille barn, men en lille hundehvalp.

En hund vil helt sikkert tilføre en masse liv og glæde til en hver familie, og give masser af muligheder for sjov og ballade. Specielt, hvis man har mindre børn, kan en hund være grobund for en masse dejlige stunder.

En lille hund kan være perfekt til mindre børn

Har man børn der er yngre, så kan en mindre hund være en rigtig god ide. Store hunde kan nogle gange have lidt svært ved at styre deres bevægelser, også selv hvis det ikke er med vilje.

Derfor kan mindre hunde være mere børnevenlige. En rigtig god race er en sød, lille fransk bulldog. Den franske bulldog er en aktiv race, så børnene kan få brændt noget krudt af, og samtidig er det en mild race, så den kan trives rigtig godt sammen med yngre børn.

Desuden har franske bulldogs en forventet levetid på omkring 14 år. Det betyder, at de kan være en integreret del af et barns opvækst og være der i mange år for barnet.

En franske bulldog søger også tryghed, hvilket også vil være medvirkende til, at den hurtigt vil kunne blive et barns bedste ven, og være med til at give barnet en del kærlighed og opmærksomhed.

Vær vedholdende i træningen

Det skal dog nævnes, at franske bulldogs kan være stædige, hvilket gør, at man skal være mere vedholdende omkring træning og opdragelse end med nogle andre hunderacer.

Men i længden vil det være det hele værd, da man kan ende med en legesyg og dejlig lille fransk bulldog, der kan skabe liv og glade dage i hjemmet.