Select Page

Sommeren er her snart, og derfor skal din garderobe selvfølgelig være klar til dette. Mon ikke du skal bruge en masse tid udendørs, når det gode vejr kommer? Og mon ikke du skal bruge noget tid i haven? Det burde du i hvert fald. Så læs her om den naturlige og udendørsvenlige garderobe.

Toej til havearbejdet

Udendørsvenligt tøj du kan arbejde i haven i

Når man skal arbejde i haven, hvilket er en meget god ide at gøre en gang imellem, er det altid rarest at have noget tøj, der er udendørsvenligt. Det vil sige tøj man kan bevæge sig i, tøj der er behageligt og tøj der passer til temperaturen.

Når sommeren kommer, skal du ud i haven og gøre den fin og flot. Måske skal du plante nogle planter, måske et mandeltræ, en hindbærbusk eller lidt jordbær? Det ville jo være meget lækkert at have i en have. Men for at kunne plante disse ting, skal dit tøj være i orden.

Du har brug for nogle shorts, der er rare at gå i. De skal helst ikke være hvide, når man nu arbejder i have og planter ting i jorden. Så er en simpel løs t-shirt heller ikke en dårlig ide. Man behøver ikke ligne en model, når man arbejder i haven. Man skal bare være tilpas og have ordentligt tøj på.

Sommerkjole med blomster

Naturligt tøj til sommeren

En anden nødvendig ting til denne sommers garderobe, er det naturlige tøj. Med naturligt menes der tøj med farver fra naturen. Tøj med generel inspiration fra naturen. Det kunne være en fin grøn sommerkjole med hvide blomster på. Sommerkjoler er altid på mode, og er derfor altid en sikker vinder, når det kommer til sommerens garderobe. Specielt farvet sommerkjoler med blomster eller andre små print på. Det kan du i hvert fald godt købe til denne sommer.

Naturligt tøj handler også om, at det skal være behageligt. Det skal føles naturligt, og det gør det bestemt ikke, hvis det kradser, stikker eller bare generelt er ubehageligt at have på. Noget der er kommet på mode, er silke eller stof, der minder om. Det kunne være en midi nederdel i en grøn, blå eller gul farve, i silke. Silke er rigtig behageligt at have på, og det er dejlig tyndt, og passer derfor perfekt til sommeren. Det kunne også være en kjole eller en skjorte.

Så det naturlige tøj har taget inspiration fra naturen. Flotte farver som grøn, gul, rød og lilla er så flot. Blomsterprint eller blade, det er også noget du kan lede efter. Det fine silkestof kan du også lede efter, hvis du vil have det behagelige tøj. Så har du faktisk en naturlig garderobe klar denne sommer.